Viziunea noastră muzicală – Cursuri de canto - Celestial music, events and more

Asociația Culturală CELESTIAL

unirea artei cu viața

Suntem Asociația Culturală CELESTIAL, o școală de arte frumoase unde pasiunea și pregătirea muzicală se întâlnesc. Fondată din experiența pe scenă și în pedagogie, ne dedicăm să împărtășim cunoștințele acumulate.

Cine suntem?

Noi, trei frați cu specializări distincte în arta frumoasă, suntem pilonii acestui vis:
Marie-Claire – expertiză în muzica modernă și tehnica de procesare audio.
Patricia – arta dramatică a muzicii de operă.
Damian – pregătirea fizică pentru scenă și meloterapie.

Ce oferim?

Abordare personalizată: Adaptăm metodele de predare la stilul vocal individual al fiecărui cursant, asigurând implicarea și motivarea constantă.
Combinarea tehnicilor:
Tehnici tradiționale: Utilizăm metode dovedite pentru a construi o bază solidă.
Tehnici moderne: Integrăm abordări inovative pentru a răspunde nevoilor actuale în arta vocală.
Echilibrul între teorie și practică: Oferim o experiență de învățare completă, combinând cunoștințele teoretice cu aplicarea practică, pentru o dezvoltare profundă și eficientă.
Dezvoltarea potențialului vocal și interpretativ: Ajutăm fiecare student să-și maximizeze abilitățile, explorând și dezvoltându-și talentul la întregul său potențial.
Feedback constructiv și personalizat: Accentuăm pe oferirea unui feedback care încurajează auto-descoperirea artistică și îmbunătățirea continuă.
Elemente esențiale în predare:
Tehnica respirației: Instruim cursanții în utilizarea corectă și eficientă a respirației.
Dicția: Accentuăm importanța pronunției clare și corecte.
Prezența scenică: Dezvoltăm abilități de prezentare și expresie scenică pentru a completa talentul vocal.

Descoperă cursurile aici.

Pasiunea noastră pentru muzică

Inima noastră bate în ritmul muzicii, crescând în sânul unei familii profund înrădăcinate în lumea artei. Am avut privilegiul de a fi crescuți de o mamă pianistă și compozitoare, Crinela Barbu, ale cărei melodii ne-au îmbogățit copilăria cu armonii și au stârnit în noi o dragoste profundă pentru muzică. Mama noastră nu era doar o muziciană talentată, ci și o sursă de inspirație și dedicație, împărtășindu-ne pasiunea ei pentru creație și frumusețea expresiei muzicale.

Pe de altă parte, tatăl nostru, Cristian Deheleanu, un preot cu o voce de operă remarcabilă, ne-a arătat puterea și profunzimea muzicii vocale. Vocea sa puternică și interpretarea emoționantă a lucrărilor sacre și operistice ne-au marcat profund, oferindu-ne o apreciere unică pentru arta vocală și un exemplu viu al modului în care muzica poate atinge sufletele. Prezența sa scenică, combinată cu o profundă înțelegere spirituală a muzicii, ne-a influențat profund direcția artistică și abordarea personală asupra muzicii.

Astfel, înconjurată de aceste două personalități muzicale extraordinare, familia noastră a fost mereu un loc unde muzica nu era doar un fundal, ci esența vieții noastre. Am învățat să apreciem diversitatea stilurilor muzicale, de la clasice la contemporane, și să înțelegem că fiecare notă muzicală poartă în ea o poveste, o emoție, un gând. Această moștenire bogată, combinată cu propriile noastre explorări și descoperiri în lumea muzicii, ne-a modelat nu doar ca artiști, dar și ca oameni. Aceasta este sursa inspirației și pasiunii care stau la baza Celestial Music and More, locul unde tradiția se întâlnește cu inovația, și unde fiecare notă muzicală este o expresie a sufletului nostru.

Echipa noastră

profesorii
Marie-Claire Deheleanu

Marie-Claire Deheleanu

Președinte, profesor de arte frumoase, muzică modernă și tehnică procesare audio

Damian Deheleanu

Damian Deheleanu

Director executiv, profesor de arte frumoase, arte marțiale și pregătire fizică

Patricia Deheleanu

Patricia Deheleanu

Director de operațiuni, profesor de arte frumoase și arta dramatică a muzicii de operă

Recenzii:

Sunt foarte mulțumită de fiecare oră de canto. La fiecare apare informație nouă, prețioasă legată exact de ceea ce am nevoie, dozată în asa fel încât sa nu fiu copleșită, informație explicată de nenumărate ori pe înțelesul meu.
Este prima data când simt ca vin la un curs adaptat nevoilor mele, unde sunt încurajată să cânt ca "mine"!

Evelina Diana Sîrbu / grupa canto individual

Marie-Claire este o profesoară desăvârșită și un om extraordinar. Mă îndrumă cu ușurință prin secretele muzicii și face tot posibilul pentru ca eu să mă simt în largul meu cântând. Am învățat să am mai mult curaj și să imi evidențiez vocea prin tehnică și studiu într-un cadru relaxat și plin de pozitivitate.

Alexandra Andreea Bulearcă / grupa de arta spectacolului

Am avut ocazia să lucrez cu un om minunat, de la care am învățat să am încredere în mine și că, dacă am răbdare și nu renunț, voi putea ajunge la cea mai bună versiune a mea. Este vorba despre Marie-Claire. Am învățat de la ea multe tehnici: poziția maxilarului, cum să îmi fie mai ușor sa cânt și să nu strâng gâtul, cum să fiu foarte relaxată în timp ce cânt, cum să mă descurc în timpul unui concert dacă întâmpin situații stresante, cum se studiază un cântec înainte de a-l cânta și multe altele. Consider că este o profesoară extrem de buna, de la care chiar ai ce învăța, atât pe partea profesională, tehnică, dar și cum să devii un om mai bun.

Georgiana Ghidarcea / grupele de canto individual si arta spectacolului
damian.png
revista-infomuzica.png
editura-interstelar.png
asociatia-elystar.png
dragonii-vlasiei.png