Damian Deheleanu – Cursuri de canto - Celestial music, events and more

Damian Deheleanu

Primii pași în mediul muzicii culte au fost făcuți în Liceul de Muzică Dinu Lipatti, secția canto clasic. După terminarea liceului a urmat admiterea la Universitatea Națională de Muzică din București, secția Interpretare muzicală – Canto, spre studuil academic al muzicii.

Ulterior am descoperit programul masteral Meloterapie al Universității “Transilvania” din Brașov, urmat de susținerea cu succes a lucrării de dizertație. Imediat am fondat prima revista de Meloterapie din Romania – www.infomuzica.ro – unde cu bucurie am semnat mai mult articole in calitate de Editor OnLine.

În paralel cu muzica, m-am dezvoltat în continuare în zona artelor, respectiv a artelor marțiale. În prezent mă sprijin pe 21 de ani de practică și peste 10 de instructor-antrenor. Absolvirea cu succes a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport mi-a lărgit competențele având astfel  în palmares lucrul cu elevi cu vârste cuprinse între 4 și 60 de ani.

Cu privire la organizarea de workshop-uri si proiecte, am fost Președintele Fundației pentru Tineret a Municipiului București, organizație în care am coordonat și organizat mai multe proiecte de educație non-formală. De asemenea, mă mândresc și cu faptul că am ocupat funcția de Secretar General al Federației Române de Karate kyokushin.

Mai multe despre mine puteți citi accesând www.damiandeheleanu.ro

Sunt foarte mulțumită de fiecare oră de canto. La fiecare apare informație nouă, prețioasă legată exact de ceea ce am nevoie, dozată în asa fel încât sa nu fiu copleșită, informație explicată de nenumărate ori pe înțelesul meu.
Este prima data când simt ca vin la un curs adaptat nevoilor mele, unde sunt încurajată să cânt ca "mine"!

Evelina Diana Sîrbu / grupa canto individual

Marie-Claire este o profesoară desăvârșită și un om extraordinar. Mă îndrumă cu ușurință prin secretele muzicii și face tot posibilul pentru ca eu să mă simt în largul meu cântând. Am învățat să am mai mult curaj și să imi evidențiez vocea prin tehnică și studiu într-un cadru relaxat și plin de pozitivitate.

Alexandra Andreea Bulearcă / grupa de arta spectacolului

Am avut ocazia să lucrez cu un om minunat, de la care am învățat să am încredere în mine și că, dacă am răbdare și nu renunț, voi putea ajunge la cea mai bună versiune a mea. Este vorba despre Marie-Claire. Am învățat de la ea multe tehnici: poziția maxilarului, cum să îmi fie mai ușor sa cânt și să nu strâng gâtul, cum să fiu foarte relaxată în timp ce cânt, cum să mă descurc în timpul unui concert dacă întâmpin situații stresante, cum se studiază un cântec înainte de a-l cânta și multe altele. Consider că este o profesoară extrem de buna, de la care chiar ai ce învăța, atât pe partea profesională, tehnică, dar și cum să devii un om mai bun.

Georgiana Ghidarcea / grupele de canto individual si arta spectacolului