Cursuri – Cursuri de canto - Celestial music, events and more

Cursuri

de arte frumoase
Canto individual

Canto individual

Pachetul Music Hobby si Music Performance
Ședințe de 90 de minute în care vei descoperi exerciții de respirație, vocalize inedite adaptate stilului tău vocal și posibilitatea de a cânta repertoriul tău preferat!

Citește
Arta spectacolului

Arta spectacolului

Pachetul Music Expert
Cum organizezi un spectacol? Cum îți alegi repertoriul? Care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ținem cont? Află tot ce îți trebuie pentru o reprezentație reușită!

Citește
Dezvoltare personală prin muzică

Dezvoltare personală prin muzică

Îți place să cânți dar timiditatea îți da bătăi de cap? Vrei să cânți în public însă teamă de eșec te copleșește? Oferim workshop-uri în care insuflăm dragostea și bucuria noastră pentru muzică. Limita este cerul!

Citește
Pregătire fizică pentru scenă

Pregătire fizică pentru scenă

Pachetul Vocal Gym
Dezvolta-ti alaturi de noi abilitatile motrice si muzicale, simultan, prin noul nostru program de pregatire fizica pentru scena.
Postura, atitudinea, mișcarea scenică, dansul, toate sunt esențiale pentru construirea unui număr muzical complex. Pentru realizarea acestui deziderat, conditia fizica este esentiala atat in tehnica de canto, dar mai ales pe scena.
Astfel, in cadrul cursului Vocal Gym, Sensei Damian Deheleanu, centura neagra 2 dan – karate kyokushin, absolvent al Unviersitatii Nationale de Educatie Fizca si Sport si antrenor al Clubului Sportiv Dragonii Vlasiei (www.dragonii-vlasiei.ro), dar mai ales absolvent de Facultate de Arte sectia canto clasic, te va antrena asfel incat sa fii pregatit pentru provocarile scenei.

Citește
Introducere în teoria muzicală

Introducere în teoria muzicală

Fie ca dorim sa descifram o partitura noua, sau dorim sa concepem o structura armonica pentru a imbogati o melodie, totul incepe de la primele note pe portativ.
• Ce este cheia Sol? Dar cheia Fa?
• Cum pot citi o partitură singur?
• Ce presupune o tonalitate, fie majoră, fie minoră?
Răspunsul acestor întrebări și multor altora în cadrul Pachetului muzica decodificată.

Citește

Sunt foarte mulțumită de fiecare oră de canto. La fiecare apare informație nouă, prețioasă legată exact de ceea ce am nevoie, dozată în asa fel încât sa nu fiu copleșită, informație explicată de nenumărate ori pe înțelesul meu.
Este prima data când simt ca vin la un curs adaptat nevoilor mele, unde sunt încurajată să cânt ca "mine"!

Evelina Diana Sîrbu / grupa canto individual

Marie-Claire este o profesoară desăvârșită și un om extraordinar. Mă îndrumă cu ușurință prin secretele muzicii și face tot posibilul pentru ca eu să mă simt în largul meu cântând. Am învățat să am mai mult curaj și să imi evidențiez vocea prin tehnică și studiu într-un cadru relaxat și plin de pozitivitate.

Alexandra Andreea Bulearcă / grupa de arta spectacolului

Am avut ocazia să lucrez cu un om minunat, de la care am învățat să am încredere în mine și că, dacă am răbdare și nu renunț, voi putea ajunge la cea mai bună versiune a mea. Este vorba despre Marie-Claire. Am învățat de la ea multe tehnici: poziția maxilarului, cum să îmi fie mai ușor sa cânt și să nu strâng gâtul, cum să fiu foarte relaxată în timp ce cânt, cum să mă descurc în timpul unui concert dacă întâmpin situații stresante, cum se studiază un cântec înainte de a-l cânta și multe altele. Consider că este o profesoară extrem de buna, de la care chiar ai ce învăța, atât pe partea profesională, tehnică, dar și cum să devii un om mai bun.

Georgiana Ghidarcea / grupele de canto individual si arta spectacolului