Marie-Claire Deheleanu – Cursuri de canto - Celestial music, events and more

Marie-Claire Deheleanu

Artist vocal, solistă de muzică ușoară în trupele Kat&Ferd (duo acustic voce și pian) și Ritmo Del Soul, profesoară de canto și nu numai!
Și-a început drumul muzical la Liceul “George Enescu”, secția Canto Clasic. A absolvit Universitatea Ovidius din Constanța, Facultatea de Arte, secția Interpretare Muzicală – Canto Clasic și s-a perfecționat în stilurile de canto muzică ușoară și jazz la Compania de Artiști sub îndrumarea atentă a Danei Dorian.

Personalitate excentrică și efervescență, este sufletul fiecărui eveniment la care participa, atât în calitate de solistă , cât și în calitate de profesor, coordonând cu blândețe, răbdare și entuziasm, toți cei aflați sub îndrumarea ei, insuflându-le dragostea pentru muzică.

Sunt foarte mulțumită de fiecare oră de canto. La fiecare apare informație nouă, prețioasă legată exact de ceea ce am nevoie, dozată în asa fel încât sa nu fiu copleșită, informație explicată de nenumărate ori pe înțelesul meu.
Este prima data când simt ca vin la un curs adaptat nevoilor mele, unde sunt încurajată să cânt ca "mine"!

Evelina Diana Sîrbu / grupa canto individual

Marie-Claire este o profesoară desăvârșită și un om extraordinar. Mă îndrumă cu ușurință prin secretele muzicii și face tot posibilul pentru ca eu să mă simt în largul meu cântând. Am învățat să am mai mult curaj și să imi evidențiez vocea prin tehnică și studiu într-un cadru relaxat și plin de pozitivitate.

Alexandra Andreea Bulearcă / grupa de arta spectacolului

Am avut ocazia să lucrez cu un om minunat, de la care am învățat să am încredere în mine și că, dacă am răbdare și nu renunț, voi putea ajunge la cea mai bună versiune a mea. Este vorba despre Marie-Claire. Am învățat de la ea multe tehnici: poziția maxilarului, cum să îmi fie mai ușor sa cânt și să nu strâng gâtul, cum să fiu foarte relaxată în timp ce cânt, cum să mă descurc în timpul unui concert dacă întâmpin situații stresante, cum se studiază un cântec înainte de a-l cânta și multe altele. Consider că este o profesoară extrem de buna, de la care chiar ai ce învăța, atât pe partea profesională, tehnică, dar și cum să devii un om mai bun.

Georgiana Ghidarcea / grupele de canto individual si arta spectacolului